MKT BME blog

MKT BME blog

Második az MKT BME csapata!

2017. április 09. - MKTbme

kep2.JPG

Az MKT BME-nél a szakmaiság ápolása mellett már a kezdetek óta fontos hangsúlyt fektetünk a közösség ápolására is, hogy a szervezet tagjai baráti közösségben tevékenykedhessenek. Sportkörünk is már lassan két éves fennállását ünnepli, ráadásul a hétvégén megrendezett I. MAFC Terem Foci Kupán 2. helyezést ért el az MKT BME csapata!

A következőekben Lengyel Dénes, a csapat tagjának írását olvashatjátok:

"Csapatunk II. helyen dobogós lett a mai I. MAFC Terem Foci Kupán.

6 csapat vett részt, ebből mi voltunk az egyetlen magyar csapat.
Vitalij nem csak hogy remekül védett, de a kapuból irányította a csapatot és lőtt egy egészpályás bomba gólt. Bozsi minden pozíción helytállva - a pályáról irányítva az embereket - szórta a gólokat. Berci és én a védekezést támogatva igyekeztünk helyzetbe hozni a mieinket, míg Mizsér Tomi és Lóczi Geri esetében kiemelném a látványos összjátékukat és az ellenfél kapujára helyezett nyomást. Ferenczy Geri megfázása ellenére is befutotta az egész pályát, támadásban is rengeteg szerepet vállalt és tette oda magát. Végül, de nem utolsó sorban Pongor Márton sebesen alakította ki a helyzeteket és a támadásban is nagy szerepet vállalt.

kep3.JPG

A döntőbe jutás: döntetlen volt az állás így büntetőkkel dőlt el [a meccs]. Itt Vitalijnak köszönhetjük hogy két hajszálpontos bombát védett és így 2/2 100% teljesítményt nyújtott. Ki kell emelni a büntetőket rugó játékosok közül Bozsit, aki az ellenfél kapujába könyörtelenül bevarrta a gólt és ugyancsak nagy köszönet Ferenczy Gerinek aki berúgta az így továbbjutást érő gólt. A döntőben is igyekeztünk apait anyait beleadni. Bár megszereztük a vezetést, két nagyon balszerencsés góllal megfordult az állás, majd elhúztak. A végsőkig hajtva, 2-3-as eredménnyel a döntőt az ellenfél csapata nyerte meg.

kep1.JPG

És még mesélhetnék sokat a mai napról... Végül köszönöm mindenkinek az elképesztő teljesítményét, nem játszottunk sokat együtt, de ma egy csapatként álltunk ki. Köszönet a játékért és elismerés a többi csapatnak is, nagyon jól játszottak, szoros meccsek voltak."

Gratulálunk a Csapatnak!

A bejegyzés trackback címe:

https://mktbme.blog.hu/api/trackback/id/tr2612413527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása