MKT BME blog

Influencer Marketing 1. - Ki az influencer?

2018. április 09. - MKTbme

 img_5775.jpg

 

Valószínűleg már mindenki találkozott az influencer kifejezéssel, amit magyarra nagyjából véleményvezérként fordíthatunk. De hogy pontosan mit is takar ez a kifejezés, ebben a bejegyzésünkben választ adunk rá.

Tovább

KÁMFOR 2018 összefoglaló

img_20180324_200746.jpg

Az idei Kárpát-medencei Fiatal Közgazdászok Találkozója, röviden a KÁMFOR Újvidéken zajlott, a Vajdasági Magyar Közgazdász Társaság közreműködésével. A konferencia először 2011-ben került megrendezésre azzal a céllal, hogy a Magyarországon és a szomszédos országokban élő fiatal közgazdászok egy szakmai közegben találkozhassanak minden évben.

 

Tovább

A legbefolyásosabb nők Magyarországon

A Forbes magazin minden évben összeírja a legbefolyásosabb magyar nőket több kategóriában is. Lévén, hogy az MKT BME elsősorban az üzleti világ felé érdeklődik, azon nőket soroljuk most fel, akik ebben a témában kerültek fel a képzeletbeli dobogóra.

 

1207514_david-ilona-mti.jpg

Tovább

A legtöbb vízi élmény Hajdúszoboszlón vár!

1.jpg

Unjátok már a hideget és a borongós időt? Gyertek el egy wellness hétvégére a hajdúszoboszlói Aqua-Palace Fedett Élményfürdőbe! A vízipalotában garantált vízi élmények várnak rátok: élménymedencék, csúszdák, wellness és fitness szolgáltatások. Többek között kipróbálhatjátok az álló szörföt is.

Tovább

2017 margójára

1_2.jpg

 

Egy új év mindig jó lehetőség, hogy átgondoljuk, mit értünk el az előző évben, miben hibáztunk és mit csináltunk jól. Sokat tanultunk, tapasztaltunk és reményekkel tele vágunk neki az új évnek, ahol rengeteg lehetőségünk lesz egyre jobbá válni. Most mi is összefoglaltuk, mik történtek velünk az elmúlt évben.

Tovább