MKT BME blog

Influencer Marketing 1. - Ki az influencer?

2018. április 09. - MKTbme

 img_5775.jpg

 

Valószínűleg már mindenki találkozott az influencer kifejezéssel, amit magyarra nagyjából véleményvezérként fordíthatunk. De hogy pontosan mit is takar ez a kifejezés, ebben a bejegyzésünkben választ adunk rá.

Tovább

KÁMFOR 2018 összefoglaló

img_20180324_200746.jpg

Az idei Kárpát-medencei Fiatal Közgazdászok Találkozója, röviden a KÁMFOR Újvidéken zajlott, a Vajdasági Magyar Közgazdász Társaság közreműködésével. A konferencia először 2011-ben került megrendezésre azzal a céllal, hogy a Magyarországon és a szomszédos országokban élő fiatal közgazdászok egy szakmai közegben találkozhassanak minden évben.

 

Tovább

A legbefolyásosabb nők Magyarországon

A Forbes magazin minden évben összeírja a legbefolyásosabb magyar nőket több kategóriában is. Lévén, hogy az MKT BME elsősorban az üzleti világ felé érdeklődik, azon nőket soroljuk most fel, akik ebben a témában kerültek fel a képzeletbeli dobogóra.

 

1207514_david-ilona-mti.jpg

Tovább

A legtöbb vízi élmény Hajdúszoboszlón vár!

1.jpg

Unjátok már a hideget és a borongós időt? Gyertek el egy wellness hétvégére a hajdúszoboszlói Aqua-Palace Fedett Élményfürdőbe! A vízipalotában garantált vízi élmények várnak rátok: élménymedencék, csúszdák, wellness és fitness szolgáltatások. Többek között kipróbálhatjátok az álló szörföt is.

Tovább