MKT BME blog

MKT BME blog

A legtöbb vízi élmény Hajdúszoboszlón vár!

2017. február 25. - MKTbme

1.jpg

Unjátok már a hideget és a borongós időt? Gyertek el egy wellness hétvégére a hajdúszoboszlói Aqua-Palace Fedett Élményfürdőbe! A vízipalotában garantált vízi élmények várnak rátok: élménymedencék, csúszdák, wellness és fitness szolgáltatások. Többek között kipróbálhatjátok az álló szörföt is.

2.jpg

Február 28-án a „Szökjön ki egy fürdőbe” országos akció keretében az élményfürdő belépőjegyet 50% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg!

3.jpg

Már most érdemes gondolni a nyárra is! Ha Felejthetetlen nyaralást szeretnétek, akkor válasszátok Hajdúszoboszlón Európa legnagyobb fürdőkomplexumát!

Próbáljátok ki Magyarország legextrémebb csúszdáit és a sziklamászást, teszteljétek magatokat az Aquaparkban!

4.jpg

Csúszdázás után semmiképp sem szabad kihagyni a lazulást a strandon, a mediterrán tengerparti medencénél, vagy a habshowt. Aki még mindig nem fáradt el, sportolhat a vízi-sportpályákon az Omega medencében, valamint a homokos strandfoci- és strandröpi pályán a sportcentrumban.

5.jpg

A Hungarospa saját kempingjeiben olcsó szálláslehetőséget találtok. A Thermal Kempingben sátor- és lakókocsihelyekkel, a Hajdú kemping faházakkal, motel szobákkal várunk benneteket!

6.jpg

Információ, szállásközvetítés:

Thermal Tourist Utazási Iroda
4200 Hajdúszoboszló, Szent István park 1-3
Tel: 52/558-551
e-mail:thermaltoursit@hungarospa.hu
www.hungarospa.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://mktbme.blog.hu/api/trackback/id/tr7412293913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása